Lys upp hemmet med ljuslyktor

Om du vill ha ett trivsamt hem, med hög mysfaktor, så är en bra inredningsdetalj att satsa på ljuslyktor av olika slag. Det är både snyggt, mysigt och trevligt med tända ljus i en lykta. Du kan satsa på en ljuslykta vägg inomhus​​, så väl som små lyktor att ställa i fönster eller på bord.

Det finns även ljuslyktor i större modeller att ställa på golvet. Lyktor med ljus är även en bra inredningsdetalj.  Ofta tar vi fram ljuslyktorna till hösten och vintern. Det är mörkt ute och vi vill skapa ljus inne. Dock är det inte fel att använda lyktor med ljus, året om.

Ljuslyktor fungerar året om

Även om det är främst under den mörka årstiden som vi väljer att tända ljus, så är ljuslyktor något du kan använda året om. Sommartid är det hur mysigt som helst att ha olika ljuslyktor utomhus, på altanen, balkongen eller uteplatsen. Det går även fint att tända din ljuslykta vägg inomhus och dina andra ljuslyktor på sommarkvällarna, för att skapa en mysig stämning. 

Kombinera lyktorna och skapa grupper

Om du vill variera ljuslyktorna, så kan du köpa olika modeller, ställa dem en och en, eller skapa små grupper av lyktor. Du kan även hitta lyktor i olika material, som du kan kombinera med varandra för att skapa en egen sorts enhet. Du kan blanda dem hur du vill, det finns inga rätt eller fel hur du tänker kring ljuslyktorna i ditt hem. Det du tycker är snyggt och det du trivs med, det är vad som gäller.