Var kan man handla ecigg i Uppsala?

Cigoteket är din eciggbutik på internet. Uppsalaborna har tur eftersom Cigoteket nu etablerar sig och börjar sälja ecigg i Uppsala. Ecigg är ett hälsosammare alternativ till vanliga cigaretter och genom att besöka ecigg i Uppsala får ni inte bara träffa den trevliga personalen utan även få professionella råd och tips vad gäller produkterna som erbjuds.

Den nya butiken kommer att finnas på Östra Ågatan 1 i Uppsala där butiken öppnar inom kort. Målet är att bli bäst eciggbutik Uppsala och med produkterna som finns är möjligheterna stora att målet blir uppnått. Redan idag kan ni handla hos Cigoteket online. I ebutiken får kunderna utförlig beskrivning på produkterna som levereras bekvämt per post. Ett bra alternativ till andra sluta-röka-produkter som finns på marknaden. Snart finns butiken på plats i Uppsala och blir en del av stadsbilden på Östra Ågatan. Det ska bli väldigt trevligt att etablera sig i Uppsala och bli en del av studentstadens stadskärna.

Cigoteket ska sälja ecigg i Uppsala

Vi bryter trenden som de flesta följer genom att lägga ner sina butiker för att helt gå över till e-butik och försäljning online. Cigoteket gör det motsatta och etablerar sig nu med fysiska butiker på flera platser runt landet och Cigoteket har valt att bland annat börja sälja ecigg i Uppsala. Att röka ecigg är för många ett sätt att bryta en dyr och ohälsosam vana och Cigoteket vill vara en del av den hälsotrenden. 

Att sätta igång att röka är något av det dummaste man gör och att bryta denna dåliga vana genom att gå över till ecigg är något av det bästa man gör som rökare. Cigotekets mission är att vara en del av en hälsotrend som breder ut sig över världen. Allt fler slutar röka och metoderna för att bli rökfri varierar. Vissa tar tjuren vid hornen direkt och de bryter sin vana utan hjälpmedel men Cigoteket erbjuder några av de bästa hjälpmedlen mot rökning som finns. Det är Cigoteket stolta över.